Live Rock Nights ZIP DC 20171006 01

Slovenija je dobila nov klub – ZIP Baza Trzin

Posted on Posted in Koncerti, Lokacije, Skupine

Prvi koncert v seriji Live Rock Nights je potekal včeraj, 6.10.2017 v ZIP Bazi v Trzinu. Z veseljem lahko potrdimo, da je ZIP Baza nova kvalitetna lokacija, nov rockerski oder v Sloveniji. Dolgoletni trud lastnika lokala Duleta in njegove ekipe se je več kot poplačal. V Sloveniji imamo novo vrhunsko lokacijo po vzoru najboljših tujih klubov na oni strani Atlantika.
V njem se združuje vse kar rockerski navdušenci rabimo za kvaliteten večer: oder (stalen), kvalitetno ozvočenje in luč, neverjetna izbira piva, vrhunski burgerji in pizze (menda se najde tudi kakšna stvar za nemesojedce), neverjetna gostinska ekipa, dirigent Dule (multitaskar na kvadrat, uau!) in obiskovalci, ki bučno pospremijo vsak song in plešejo v ritmih rock n' rolla. Nekje 200 nas je bilo včeraj in po videnem je prostora še za enkrat toliko obiskovalcev.
Pohvale celotni ekipi, Dandelion Children so odžgali kot je treba, Damjan je pričaral zvočno kuliso in light, vse je teklo odlično. Sedaj je prvi za ZIP pod pasom, prav tako za Live Rock Nights. Gremo naprej.
Mr.Q

Pomembno obvestilo za vse pikolovce
Live Rock Nights dela ekipa rock navdušencev. Nismo gramatiki, slavisti, fotografi, filmarji – dejstvo je, da imamo bolano radi rock in živo glasbo.
1.Teksti in pisarije
Marsikaj je napisano narobe. Se trudimo in učimo. Korak po korak. Včasih se vrine tipkarski škrat, včasih disleksija, včasih lenoba lkalni naglasi nam tudi nagajajo an' ajga. Uporabljamo tujke. Get over it! V kolikor si boljši/a ne samo kokodakati in nam raje pomagaj. Pošlji nam email na info@liverocknights.com in povej kaj znaš.
2.Fotke in videi (video-i, videji, kvaj prou?)
Same goes here. Kar naredi telefon - naredi. Pridi in posnemi, pofotkaj bolje. info@liverocknights.com – that's it.
3.Sound & Light
Če ti nekje leži oprema – lokacije se filajo, rabimo vedno več; Javi se: info@liverocknights.com
4.Sponzorji
Zmeraj dobrodošli! Šli smo z glavo skozi zid. Zavoljo rock n' rolla. Vsak evrček se pozna. Za vsak event. Folk nas gleda, nam sledi iz dneva v dan bolj. info@liverocknights.com
5.Ostalo
Mail pošlji pa bo. info@liverocknights.com